MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Paraméterek
Please select portfolios in "Portfolios" section
50% off
FOR FITNESS AND WORKOUT
We are available for 24/7 for your fitness
fitball
new class

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudinv, lorem quis bibendum attttuctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Price: $50 / Per month

free trial lesson
book now

  our clients
  say ABOUT US
  Vasvári Vivien

  “Válasszatok olyan mozgásformát, amelyet élveztek is! Nemcsak az eredmény a fontos, hanem az oda vezető út is. Az INFRASLIMX-et azért ajánlom, mert az edzésre szánt idő egyúttal kikapcsolódás is. Nézhettek sorozatot, hallgathattok zenét vagy tekerhettek egy távoli tájon a virtuális útvonal kivetítés funkcióval.”

  Pásti Anett

  “A fogyás és az alakformálás nem egy gyors folyamat, ezt tudjuk jól, de a befektetett munka mindig megtérül, ha az INFRASLIMX-et választjátok hozzá! A hatékony zsírbontásnak köszönhetően már az első kezelés után szemmel láthatóan egyenletesebb lesz a bőr, a gép rendszeres használatával pedig fokozatosan csökken a narancsbőr.”

   

  Johanna

  “Tavaly év végén ajánlotta egy barátnőm az InfraslimX-et. Mivel ő már fél éve jár és nagyon szereti, gondoltam nincs vesztenivalóm, elmegyek és kipróbálom. Mostanra már túl vagyok az 5. alkalmon és azt mondhatom, ez a gép tud valamit. Nem akartam sokat fogyni, de a tervezett 5 kilóból, már 1,5 lement! Fittebbnek és egészségesebbnek érzem magam, amiért már önmagában hálás vagyok. Érzem, hogy az önbizalmamnak is jót tesz, amire mások is felkapták a fejüket. Persze az edzések mellett odafigyelek arra, hogy ne egyek össze-vissza, illetve este már kerülöm a kalóriadús ételeket, de egyáltalán nincs szükség arra, hogy sanyargassam magam, mert az eredmények így is jönnek. Szívből ajánlom mindenkinek.„

  Andrea

  „Nagyon nehezen veszem rá magam az edzésre, de InfraslimX-re élvezet járni! Sose szerettem a zsúfolt edzőtermeket, ezért kerestem egy olyan helyet, ahol minden adott egy kényelmes és privát edzéshez. Amióta elkezdtem rendszeresen járni sokkal jobb a közérzetem és az állóképességem, a narancsbőröm pedig szépen fokozatosan tűnik el. Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredményekkel!”