MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Paraméterek
Videó lejátszása

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore fugiat nulla pariatur. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis. et quasi architecto.Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet. consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Programming
73%
Usability
60%
Design
86%
lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

0
Likes
0
Reviews
0
Ratings
Vasvári Vivien

“Válasszatok olyan mozgásformát, amelyet élveztek is! Nemcsak az eredmény a fontos, hanem az oda vezető út is. Az INFRASLIMX-et azért ajánlom, mert az edzésre szánt idő egyúttal kikapcsolódás is. Nézhettek sorozatot, hallgathattok zenét vagy tekerhettek egy távoli tájon a virtuális útvonal kivetítés funkcióval.”

Pásti Anett

“A fogyás és az alakformálás nem egy gyors folyamat, ezt tudjuk jól, de a befektetett munka mindig megtérül, ha az INFRASLIMX-et választjátok hozzá! A hatékony zsírbontásnak köszönhetően már az első kezelés után szemmel láthatóan egyenletesebb lesz a bőr, a gép rendszeres használatával pedig fokozatosan csökken a narancsbőr.”

 

Johanna

“Tavaly év végén ajánlotta egy barátnőm az InfraslimX-et. Mivel ő már fél éve jár és nagyon szereti, gondoltam nincs vesztenivalóm, elmegyek és kipróbálom. Mostanra már túl vagyok az 5. alkalmon és azt mondhatom, ez a gép tud valamit. Nem akartam sokat fogyni, de a tervezett 5 kilóból, már 1,5 lement! Fittebbnek és egészségesebbnek érzem magam, amiért már önmagában hálás vagyok. Érzem, hogy az önbizalmamnak is jót tesz, amire mások is felkapták a fejüket. Persze az edzések mellett odafigyelek arra, hogy ne egyek össze-vissza, illetve este már kerülöm a kalóriadús ételeket, de egyáltalán nincs szükség arra, hogy sanyargassam magam, mert az eredmények így is jönnek. Szívből ajánlom mindenkinek.„

Andrea

„Nagyon nehezen veszem rá magam az edzésre, de InfraslimX-re élvezet járni! Sose szerettem a zsúfolt edzőtermeket, ezért kerestem egy olyan helyet, ahol minden adott egy kényelmes és privát edzéshez. Amióta elkezdtem rendszeresen járni sokkal jobb a közérzetem és az állóképességem, a narancsbőröm pedig szépen fokozatosan tűnik el. Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredményekkel!”