MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
InfraSlimX terápiák
oxigénterápiás edzés infrabiciklin

Az INFRASLIMX készülékbe épített oxigénterápiás funkció alapját az a számos tanulmány képezte, melyek kimutatták, hogy a kiegészítő oxigén bevitele lehetővé teszi, hogy az ember fokozott fizikai igénybevétel esetén jobb teljesítményre legyen képes. Az extra oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat,  javítja a kondíciót, hangulatot, állóképességet és fokozza a mentális teljesítményt is.

kollagénterápiás EDZÉS infrabiciklin

A kollagén fényterápia olyan innovatív megközelítés, amely kiváló eredményeket nyújt a bőr fiatalításában és a narancsbőr csökkentésében. A kollagénfény terápiás eszközök  stimulálják a bőr alatti kollagén termelését, így javítva a bőr rugalmasságát és feszességét.

aromaterápiás edzés infrabiciklin

Az INFRASLIMX öt technológia speciális ötvözete révén nem csak egyedülállóan hatékonnyá teszi az edzést, de egy páratlanul üdítő élménnyé, melyhez nagyban hozzájárul az aromaterápia stressz-csökkentő és harmonizáló hatása.

Az aromapárlat a kezelőtérbe permetezve azonnal elpárolog, és a légzés útján, illetve a bőr pórusain át jut a szervezetbe.

ózonos fertőtlenítés

A beépített ionizátor olyan elektromos berendezés, amely a környező levegőből a negatív ionokat (anionokat) állít elő, ezzel semlegesíti a zárt kabin levegőjében jelen lévő szennyező részecskéket. Segít megőrizni a kabin tisztaságát, meggátolja a kórokozók szaporodását, azonban nem helyettesíti a rendszeres tisztítószeres fertőtlenítést.

virtuális útvonal edzés infrabiciklin

Az InfraSlimX digitális kijelzőjén keresztül olyan általunk választott földrajzi helyeken kalandozhatunk virtuálisan, ahol a biciklizés igazi felpezsdítő élményt nyújt. Akár egy hegyi úton, tóparton, erdőben, sivatagban vagy épp egy nagyvárosban járnánk szívesen, a kivetített virtuális útvonal technológiának köszönhetően számos lehetőségből választhatunk.

Üzleti lehetőséget is látsz benne?

Legyél partnerünk és tartozz Te is SlimX-es csapatunkba!