MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Üzletépítés

A BEFEKTETÉS, AMI ALAKOT AD A TESTNEK ÉS LENDÜLETET AZ ÜZLETNEK

Az Infraslimx Szalon egy forradalmian új vállalkozási lehetőséget kínál azoknak, akik a sport és a testmozgás iránti elkötelezettségüket szeretnék ötvözni az üzleti élet izgalmas világával. Manapság egyre inkább felismerjük, hogy a testi aktivitás és a jó közérzet elengedhetetlenek az egészséges életmódhoz. Azonban, sok nő számára a hagyományos edzőtermek nem mindig ideálisak, különösen akkor, ha szülés után vannak, túlsúllyal küzdenek vagy már koruknál fogva nehezebben találnak motivációt.

Rövid időn belül megtérülés
Számos elégedett felhasználó
Bizonyított üzleti modell
Piackutatás alapján ajánlott
Új piaci lehetőségek
A jővő befektetése

Az Infraslimx Szalon a válasz ezekre az igényekre, kínálva egy olyan környezetet, ahol a fogyni vágyók, a narancsbőrrel küzdők, az izomépítésre vágyók és az alakformálásra törekvők egyaránt megtalálják a számukra megfelelő, személyre szabott szolgáltatásokat. Az Infraslimx rendszerrel kombinált edzések segítségével hatékonyan érhető el a zsírégetés, miközben az alakformáló centrumunk kis létszámú csoportokat és nyugodt környezetet biztosít, hogy minden vendégünk maximálisan ki tudja hozni magából a legjobbat.

MIÉRT ÉRDEMES AZ INFRASLIMX SZALONT VÁLASZTANI AZ ÜZLETI ÉLETBEN VALÓ RÉSZVÉTELHEZ?

Ha ön készen áll arra, hogy részese legyen egy olyan vállalkozásnak, amely egyszerre hoz létre pozitív életmódváltozást és üzleti sikert, akkor az Infraslimx Szalon a tökéletes választás. Ne hagyja ki az alkalmat, válassza az Infraslimx-et, és induljon el egy új üzleti úton, ahol az egészség és a vállalkozás összefonódik, hogy sikereket hozzon!

Gyakori kérdések

Gyárunkban megnézhető és kipróbálható a gép előre egyeztetett időpontban.

Nem, az üzemeltetéshez szükséges tudás a gép átadásakor sajátítható el kollégáinktól.

Az áramfelhasználás 1,5 kW óránként. A havi fogyasztás függ a napi üzemidőtől, és attól, hogy milyen teljesítményen használják a gépet. Nem szükséges hozzá ipari áram, 230 Volton üzemel.

Az INFRASLIM X multimédia lejátszási lehetőségek széles skáláját kínálja. A gép alkalmas zene és videó lejátszására, beleértve a YouTube-ot is. Ez azt jelenti, hogy edzés közben könnyedén hozzáadhatsz kedvenc zenéidet vagy videóidat, és akár Spotify playlist-jeidet is hallgathatod. Az INFRASLIM X továbbá támogatja az HBO GO és a Netflix alkalmazásokat, így edzés közben filmeket és sorozatokat is nézhetsz. Ez a multifunkcionális eszköz tehát nemcsak a testmozgásra ösztönöz, hanem kiváló szórakozást is nyújt a felhasználóknak.

 

Az INFRASLIM X-et az Európai Unióban Magyarországon, Budapesten gyártják.

Igen, az Európai Uniós irányelvek szerint 1 év teljes körű garanciát, ezen felül még 1 évig szavatosságot vállalunk.

Igen, Magyarországon országos lefedettségű szervizhálózatunk van, külföldre pedig bármilyen alkatrészt és egyedi megbeszélés alapján, ha szükséges személyes segítséget is biztosítunk.

 

Az infralámpát csak akkor kell cserélni, ha az kiégett, ez nem garanciális pótlását 10 000 Ft + ÁFA vagy külföldre 25 EUR/db áron tudjuk biztosítani.

Alkoholmentes eszközfertőtlenítővel. – MÁR KAPHATÓ AZ INFRASLIM X CARE KIT, amely tartalmazza az állagmegóváshoz szükséges összes tisztító- és ápolószert!

A gép kiszállítását az üzemeltetés helyszínére a vételár tartalmazza Magyarország területén, külföldre egyéni megbeszélés alapján külsős szállító cégekkel történik a kiszállítás.

A gép alapmérete 2,4 x 1,06 méter ezek alapján a helyiségnek helyigénye minimálisan 2,5 x 2 méternek kell lennie mindössze, de ettől célszerűbb nagyobb helyiséget választani. Az ajtónyílásnak minimum 75 cm szélesnek kell lennie, hogy biztonságos legyen a telepítés.

Nem javasoljuk a kérdéses műanyag nadrág viselését a gépben

Amikor a gépbe beépített terápiák hatékony kifejtését szeretnénk elérni, fontos, hogy a bőrfelszín szabadon maradjon. Az infravörös sugaraknak közvetlenül kell behatolniuk a bőrbe, ahhoz hogy a méregtelenítés és zsírbontás optimális legyen. A fényterápia során a kollagén rostok regenerálódnak, a bőr- és kötőszövet feszesebbé válik, és a gyulladások csökkennek. Azonban, ha a jótékony fény nem képes hatékonyan behatolni a célzott területre, akkor nem tudja kifejteni teljes hatását. A műanyag nadrág használatakor, látszólag sok vizet veszítünk, de ez nem azt jelenti, hogy eredményesen fogyunk, inkább ilyenkor a bőrön keresztüli izzadásra és méregtelenítésre kerül a hangsúly.

Ez a helyzet hasonló a kollagén terápia esetén is. A fényterápia során a kollagén rostok visszaépülnek, és a bőr és kötőszövet feszesebbé válik, de ehhez szabadon kell áthaladnia a jótékony fénynek a bőrön. A műanyag nadrág megakadályozhatja ezt a behatolást, és ezzel csökkentheti a terápia hatékonyságát.

Az aromaterápia is érintett lehet, mivel az illóolajoknak szabadon kell felszívódnia a bőrön keresztül ahhoz, hogy kifejthessék pozitív hatásaikat. Műanyag nadrág viselése esetén az illóolajok nem tudnak hatékonyan felszívódni, így a stressz csökkentése, a vérkeringés fokozása és a méreganyagok kiválasztása nehezebb lehet.

Rövid higiéniai nadrágokat javasoljuk azoknak, akik ragaszkodnak a biztonságos higiéniához.

A neoprén szoknya XXS-től XXXXL-ig minden méretben rendelkezésre áll, ami 9 féle méretet jelent, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt, a géphez viszont vásárláskor 5 méret tartozik. Mosáshoz az áztatást vagy alacsony hőfokú gépi mosást javaslunk az anyagminőség megőrzése érdekében.