MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Oxigénterápia
percenként 3 liter 40%-os tisztaságú oxigént állít elő
megfelelő állóképességet biztosít
hat az összes létfontosságú szerv egészségére
fokozott erőnlétet, mélyebb alvást biztosít

Az oxigénterápia széles körben ajánlott mindazoknak, akik alacsony véroxigénszinttel küzdenek vagy nagyobb fizikai terhelés esetén nő az oxigénigényük. Az alacsony oxigénszint számos kellemetlen tünettel járhat, mint például gyors légzés, légszomj, magas pulzusszám és fáradékonyság.

Az INFRASLIMX készülékben található oxigénterápiás funkciója kiemelkedően hatékonynak bizonyult a fizikai teljesítmény növelésében. A kiegészítő oxigén bevitelének pozitív hatásaival számos tanulmány foglalkozott, amelyek szerint javítja az általános kondíciót, hangulatot, állóképességet és mentális teljesítményt. Az extra oxigén támogatja a szervezet összes fontos szervét, beleértve az agyat is, és segíti az anyagcserét.

Az extra oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat, növelve ezzel a sejtek oxigénellátását és javítva az anyagcsere folyamatok hatékonyságát.

Az oxigénhiány számos kellemetlen tünettel járhat, beleértve a koncentrációs nehézségeket, kimerültséget, alacsony stressztűrést és állandó idegességet. Az immunrendszer működésére is kihat, növelve a fertőzések kockázatát és csökkentve a fizikai teljesítőképességet.

Az INFRASLIMX rendszeres használatával a felhasználók fokozott erőnlétet, mélyebb alvást és általánosan javult életminőséget tapasztalhatnak. Az oxigénterápia alkalmanként vagy rendszeresen is alkalmazható, attól függően, hogy az egyén milyen mértékű oxigénhiánnyal szembesül.

Érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy más hasonló infrabiciklik és eszközök, mint az infrashape, infratréner, geo-we, még nem ismerték fel az oxigénterápia fontosságát az edzés, zsírégetés és közérzetjavítás szempontjából. Az extra oxigén bevitelének számos előnyét érdemes figyelembe venni a test és szellem egészségének javítása érdekében.