MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Kollagénterápia

Az INFRASLIM X készülék által alkalmazott kollagén-fényterápiás eljárás nem csupán bőrfeszesítő hatású, hanem egy teljes körű bőrmegújító folyamatot indít el. A kollagén rostok stimulálásával a kezelés elősegíti a bőr rugalmasságának és vitalitásának helyreállítását. Az eredmény egy sima, feszesebb bőrfelület, miközben a kezelés segít megszüntetni a ráncokat és csökkenteni a narancsbőr megjelenését. A INFRASLIM X így nem csupán az alakformálásban segít, hanem egyben az egészséges és fiatalos bőr elérését is támogatja.

A kollagén fényterápia olyan innovatív megközelítés, amely kiváló eredményeket nyújt a bőr fiatalításában és a narancsbőr csökkentésében. A kollagénfény terápiás eszközök stimulálják a bőr alatti kollagén termelését, így javítva a bőr rugalmasságát és feszességét. A nők számára különösen fontos bizonyos életkor felett, mivel a kollagén termelése természetesen csökken, ami hozzájárul a ráncok és a bőr öregedésének folyamatához.

A kollagén fényterápia rendszeres alkalmazása klinikailag bizonyítottan fokozza a kollagén szintézist, így hozzájárul a bőr fiatalosabb megjelenéséhez és a természetes ragyogás fokozásához.

A napi rendszerességgel alkalmazott kollagén fényterápia tehát több fronton is segít a nőknek: megfiatalítja a bőrt, csökkenti a ráncokat, és hatékonyan kezeli a narancsbőrt az Infraslimx technológián keresztül. Ezáltal a nők számára ez nem csak szépségápolási rutinná, hanem az egészséges öregedés elleni harc hatékony eszközévé válik.

Az idő múlásával a bőr kollagén szintje csökken, de a kollagén terápia segít visszaadni a bőrnek az elveszett feszességet és ragyogást. Próbáld ki, hogy visszanyerd bőröd természetes szépségét!