MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
EMS-SLIMX
6x30 perc
19% zsírveszteség
16% izomépítés
20000 IZOMÖSSZEHÚZÓDÁS

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért

Elégedettség
96%
Fenék megemelkedés esélye
80%
Zsírcsökkenés mértéke
19%
Izomtömegnövelés mértéke
16%

Az InfraslimX és az EMS-SlimX kombinált használata kiváló lehetőséget kínál az alakformálásra és fogyásra. Az InfraslimX, mint komplex alakformáló infrabicikli, segíti az egészséges fogyást és támogatja a szervezet méregtelenítését. A rövid távú használatával bőrünk feszességét javíthatjuk, csökkenthetjük a narancsbőrt, és serkenthetjük az anyagcserét.

Az EMS-izomstimuláció előnye, hogy azonnal hat azon a területen, ahol igénybe veszik.

Az EMS-SlimX a zsírszövetek kiterjedésének csökkentésére lokális megoldást kínál. A gép egyenes és ívelt kezelőfejei lehetővé teszik több testrész egyidejű stimulálását. Az egyenes fejek hatékonyan működnek a nagyobb izmocsoportokon, például a fenéken, a combokon és a hason. Az ívelt fejek pedig ideálisak a vádli és a felkar kezelésére. Az elektromágneses izomstimuláció révén izom képződik, miközben a zsírszövet térbeli kiterjedése csökken. Ez hozzájárulhat a test formálásához és a problémás területeken történő fogyáshoz.

Az EMS-SLIMX gép elektromágneses izomstimulációt (HIEMT) alkalmaz, amely forradalmian újítja meg a testkontúr-kezeléseket. Ez az eljárás nemcsak a zsírégetést segíti, hanem az izomtömeg növekedését is elősegíti. Az erőhatás miatt az izom azonnal energiát kezd felhasználni a zsírsejtekből, elősegítve a lipolízist. Ez a fajta izomstimuláció növeli az izomtömeget, gyorsítja az anyagcserét, és optimalizálja a szervezet energiafelhasználását.

Az EMS-SLIMX géphez kapható kezelő ülés kifejezetten azoknak szól, akiknek problémáik vannak a megereszkedett medencefenéki izmokkal. Az HIEMT eljárás segíthet az izomzat megerősítésében, sűrűbbé tételében, ezáltal javítva a kismedence izomzatának funkcióit és támogatva a belső szervek helyén tartását, a vizelettartást és az orgazmus intenzitását.

Az elektromágneses kezelés és az HIEMT eljárások alkalmazása révén az EMS-SlimX gép rendkívül hatékony lehet a zsírbontásban, izomépítésben, alakformálásban és karcsúsításban. A kombinált használatuk a sporttal támogatva a testkontúr-kezeléseket lehetővé teszi, és ideális választás lehet azok számára, akiknek nehezen formálható területeiken szeretnének eredményeket elérni. Ha érdeklik ezek a kezelések, akkor érdemes lehet megfontolni a Hiemt gép vásárlását a személyes igényeinek és céljainak megfelelően.

Ha érdeklik a HIEMT gépek, elektromágneses kezelések és olcsó HIEMT gépek vásárlása, szívesen segítek további információkkal.

Az INFRASLIMX és az EMS-SlimX HIEMT összekapcsolása forradalmian új dimenziót nyit a testformálásban. Az együttes hatásuk sokkal hatékonyabb és gyorsabb eredményeket hoz a kitűzött célok elérésében. Az INFRASLIMX infrabicikli által kiváltott mélyreható zsírégetés és az EMS-SlimX HIEMT által biztosított izomstimuláció összjátéka segít maximalizálni a fogyás és az alakformálás folyamatát, így egyedülálló és hatékony élményt nyújtva a személyes wellness útján.

Intimpad kiegészítő EMS-SLIMX géphez

  • a medencefenék izomzatának erősítésére
  • inkontinencia megelőzésére vagy megszüntetésére
  • szexuális funkcionalitás növelésére
  • szülés utáni regenerációra
  • a záróizom működésének fokozására
  • a fenék izomzatának formálására

Az ülőfelület 4 ponton stimulálja a kismedence izomzatát. A fókuszált elektromágneses energia kis mélységben érinti a medencefenék területét, ahol viszont erős összehúzódásokat vált ki az izmokból, ezáltal azok megerősödnek és jobb lesz a vérellátásuk. Az EMS-SLIMX intimpad hatása az intim-tornával elérhető változásnál nagyságrendekkel intenzívebb és észlelhetőbb. A kezelés hosszú távon javít a páciens életminőségén. 

Fedezd fel az EMS Slimx HIEMT-t, a legújabb generációs izomstimulációs eszközt, amely egyedülálló technológiájával kimagaslik a többi hasonló eszköz közül. Ha valódi eredményeket és gyors megtérülést vársz, nincs más választás!

Az EMS Slimx HIEMT által kifejlesztett magas intenzitású elektromágneses terápia (HIEMT) egy olyan forradalmi módszer, amely célzottan és hatékonyan stimulálja az izmokat, és segít az izomtömeg növelésében. Ezen kívül az eszköz használata során a tested zsírégetési folyamatai is aktiválódnak, így egyetlen gép segítségével nem csak erősebb és izmosabb leszel, de a zsírfeleslegtől is megszabadulhatsz.

Mi teszi az EMS Slimx HIEMT-t egyedülállóvá?

Magas Intenzitású Teljesítmény: Az eszköz által kibocsátott elektromágneses impulzusok rendkívül erősek és pontosak, garantálva a maximális izomstimulációt.

Célzott Izomstimuláció: A Slimx HIEMT fejlett technológiája lehetővé teszi az izmok célzott stimulációját, így minden edzés maximálisan hatékony.

Kényelmes és Egyszerű Használat: Az eszköz könnyen kezelhető, és bármilyen edzéstervhez könnyedén hozzáilleszthető. Használata kényelmes és időtakarékos.

Pénzügyi megtérülés 2 hónapon belül!

GYAKORI KÉRDÉSEK AZ EMS-SLIMX KEZELÉSRŐL

Az EMS-SLIMX HIEMT kezelés kiváló választás azoknak, akik hatékony és innovatív módon szeretnék formálni testüket. Azok számára ideális, akik gyors és eredményes izomépítést keresnek, valamint a zsírvesztésre összpontosítanak. Tapasztalja meg a modern technológia által kínált előnyöket és élvezze a testkontúrja átalakulását a EMS-SLIMX HIEMT segítségével!

Az EMS-SLIMX kezelés varázslatos 30-60 perces időtartama ideális lehetőséget kínál a nők és férfiak számára, akik szeretnék felfedezni a testük átalakulásának élményét. A legtöbb ember számára javasolt négy – nyolc kezelés ciklus, melyeket 2-3 napos időközönként érdemes ismételni a lenyűgöző és optimális eredmények elérése érdekében. Fedezze fel a formás test  és az önbizalom új dimenzióját az EMS-SLIMX HIEMT gépünkkel.

Az EMS-SLIMX HIEMT kezelés, bár távol áll a hagyományos edzéstől, olyan élményt nyújt a páciensek számára, mintha intenzív tréningen vettek volna részt. Az általános tapasztalatok alapján az emberek gyakran enyhe izomfájdalmat és fáradságot éreznek a kezelés után, emlékeztetve őket a hatékony munkára.

Mivel az EMS-SLIMX HIEMT kezelés nem jár invazív beavatkozással, a pácienseknek nem kell aggódniuk semmilyen gyógyulási folyamat miatt. A kezelés után nincs szükség pihenőidőre, és a mindennapi tevékenységeket zavartalanul folytathatják a páciensek.

Az EMS-SLIMX HIEMT hatásai folyamatosan érvényesülnek, amíg az rendszeres kezeléseket ismétled és a kiegyensúlyozott étrendet fenntartod. Az izomépítés és zsírégetés synergikus kombinációja hosszú távú eredményeket biztosít, de a kezelések és az egészséges életstílus fenntartása kulcsfontosságú a folyamatos pozitív változások eléréséhez és megtartásához. Az EMS-SLIMX HIEMT ezen módon támogatja a személyes wellness célokat, amikor azokat rendszeresen és elkötelezetten alkalmazzák.

ELŐNYÖK