MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Milyen sporteszköz az Infraslimx?

AZ INFRASLIMX A FITTNESZ VILÁGÁBAN FORRADALMI VÁLTOZÁST HOZ, EGY OLYAN KÜLÖNLEGES INFRABICIKLI, AMELY KOMBINÁLJA A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁKAT ÉS TERÁPIÁKAT A SPORT ÉS AZ EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS ÉRDEKÉBEN.

A speciális kialakítás lehetővé teszi a fekvő pozícióban történő biciklizést, miközben egyedülálló vákuumteret biztosít a test alsó részének. Ehhez egy derékon viselt neoprén szoknya szükséges, amely zárja le a vákuumteret, így optimalizálva a zárt rendszert.

Az infrabicikli vákuumterápiájának köszönhetően az izmok ellazulnak, az erek kitágulnak, és a szövetek könnyebben jutnak tápanyagokhoz és oxigénhez. Ez a folyamat fokozza a terhelhetőséget, miközben segít a méreganyagok eltávolításában a bőrön keresztül. Az infravörös fény további előnyökkel jár, gyorsítja a sejtanyagcserét és serkenti a méregtelenítést, miközben a kabin belső hőmérsékletét emeli, elősegítve az izzadást.

Az infrabiciklizés fizikai aktivitást eredményez, amely során a szervezet energiát fogyaszt, elsősorban a zsírtartalékok felhasználásával. Ez a hatékony zsírégetés elősegíti a fogyást és az alakformálást. A kollagén- és aromaterápia tovább fokozza az élményt, segítve a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint csökkentve a stresszt és támogatva a méreganyagok kiválasztását.

Az INFRASLIMX edzés élményét a 15 colos multimédiás érintőképernyő teszi teljessé, lehetővé téve a tekerés közbeni szórakozást és motivációt. Válassz a virtuális útvonalak közül a BitGym segítségével, hallgass zenét a Spotify-ról, nézzen videókat YouTube-on, vagy élvezze a legújabb sorozatokat és filmeket a Netflix és az HBO MAX alkalmazásokon keresztül. Az INFRASLIMX egy új dimenziót nyit a fittnesz és a sport világában, egyesítve a testmozgás, terápia és szórakozás elemeket egy innovatív eszközben.

Az INFRASLIMX-SZEL való edzés hatékonysága több tényező együttes hatásán alapul. A vákuum, az infravörös sugárzás és a plusz oxigén kombinációja pozitív hatást gyakorol a sejtek vérellátására, ami elősegíti az izomhatékonyságot. Ennek következtében minimalizálódik az oxigénhiány kialakulásának kockázata, így a mozgás folyamatos lehet, anélkül, hogy fáradtság érzet lépne fel, és pihenőszünetekre lenne szükség. Az INFRASLIMX segítségével a 30-40-50 perces edzésprogram folyamatosan tartható.

A hosszabb, intenzívebb és erőteljesebb kardiózás eredményeként a test több energiát használ fel, ami elősegíti a hatékonyabb fogyást. A rendszeres és tartós edzés során az izomzat tónusa növekszik, és ez mindössze ugyanannyi idő alatt is elérhetővé válik. Emellett az erőteljes edzés során minimálisra csökken az izomláz kialakulásának esélye. Az INFRASLIMX segítségével tehát a fogyás és az izomtónus fejlesztése hatékonyabb és kevesebb pihenőszünettel támogatható.

A vákuum rendkívül hatékony szerepet játszhat a gyors és tartós fogyás folyamatában, mivel segíti az erek és szövetek gyors tágulását. Ennek eredményeként a véráramlás felgyorsul, és a tápanyagok gyorsabban jutnak el a sejtekhez. Az ilyen fokú oxigénellátás javítja a sejtek anyagcseréjét, elősegítve ezzel a gyors fogyást.

A vákuum által támogatott intenzív vérkeringés nemcsak az edzés hatékonyságát növeli, de segíti a testet a kalóriák hatékonyabb elégetésében is. Ezáltal a vákuum alkalmazása a fogyás szempontjából kulcsfontosságú lehet, különösen akkor, ha célunk a gyors és tartós eredmények elérése egy hatékony edzésprogram keretében.

Mivel az erős vákuum hatás, ha álló helyzetben történik a sportolás például futás vagy biciklizés akkor úgy tűnne, mintha testünkre egy plusz 30-50 kg súly nehezedne, és ha ezzel kellene egy túlsúlyos embernek sportolni, akkor annak az ízületei tönkremennének. Fekvő helyzetben történő biciklizésnél viszont ezt a súly többletet a gép karosszéria szerkezete veszi fel az ízületek helyett, és ezzel nem károsítja testünket. A gerinc is sokkal tehermentesebb, ami segíti a könnyebb ellazulást és a megkönnyíti azok számára a sportolást, akik kisebb gerinc vagy ízületi problémákkal küzdenek.

Azok, akik anyagi lehetőségeikhez mérten otthonukba szeretnék szerezni az InfraslimX-et, a saját és családjuk egészségének támogatása érdekében teszik ezt. Az InfraslimX otthoni használata lehetővé teszi számukra, hogy rendszeresen kardió edzést végezzenek, így hatékonyan spórolhatnak időt és könnyebben beilleszthetik a sportot mindennapi életükbe. Ezáltal támogatják az egészséges életmódot és elősegítik a rendszeres testmozgást, amely hozzájárul a család egészségének javításához.

lehetőséget is látsz benne?

Legyél partnerünk és tartozz  Te is SlimX-es csapatunkba!