MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Kinek ajánljuk az infraslimx használatát?
A LEGTÖBB EMBER HIÁNYOS ISMERETEKKEL RENDELKEZIK AZ ÜLŐMUNKA VESZÉLYEIRŐL.

A mozgásszervi panaszok egyik fő oka a hosszan tartó, statikus, rossz testhelyzet. Ez nem csupán a dolgozó felnőtteket érinti, hanem a diákokat is. Az ülésből adódó rossz tartás nem csak a gerincet és csontokat érinti negatívan, hanem az izmokat, szalagokat, sőt, belső szerveket is károsíthatja.

Ezen kívül az ülő életmód magas vércukor- és koleszterinszintet, magas vérnyomást, agyvérzést, vesebetegségeket és szívinfarktust is előidézhet. A megfelelő prevenció érdekében rendszeres és célzott testmozgásra van szükség. A sport nemcsak az érintett szervek vérellátására, hanem az izmok, szív és tüdő egészségének megőrzésére is jó hatással van.

Az InfraslimX kardió edzés mellett számos terápiát kínál, amelyek hozzájárulnak a közérzetjavításhoz és az egészség megőrzéséhez. Az ülőmunkát végzőknek heti legalább 150 perc aktív testmozgást javasolnak a fizikai állapot javítása érdekében. Azok számára, akik nem szeretnek hagyományos sportolási formákat választani, az InfraslimX kiváló alternatívát nyújt.

Az edzés során a felhasználó zenét hallgathat, sorozatot nézhet, vagy virtuális útvonalon kalandozhat a világ különböző részein, így az InfraslimX nemcsak testmozgás, hanem minőségi énidő is egyben.

Az InfraslimX különösen ajánlott az üzletemberek számára, akik kevés idejük van, de fontosnak tartják az egészségük megőrzését. Azoknak, akik stresszes életmódot élnek, az InfraslimX kiváló lehetőséget nyújt a hatékony testmozgásra és a stresszoldásra. A tekerés, méregtelenítés, aromaterápia és oxigén adagolás segítenek kezelni a mindennapi stresszt és megkönnyítik a mentális terhelést.

Az Infraslimx tökéletes módja a tested és elméd egyszerre való gondozásának, bármilyen időjárási körülmények között.  A multimédiás kijelző pedig garantálja, hogy az edzés ne csak hatékony, de szórakoztató is legyen.

A TINÉDZSEREK KÖRÉBEN TAPASZTALHATÓ SÚLYTÖBBLET MA KOMOLY PROBLÉMÁT JELENT, AMI RÉSZBEN A DIGITÁLIS ESZKÖZÖK ELTERJEDÉSE ÉS AZ EZZEL JÁRÓ FIZIKAI AKTIVITÁS CSÖKKENÉSE MIATT KÖVETKEZIK BE.

Az elkényelmesedés és az egészségtelen étkezési szokások mellett azonban már fiatal korban kiemelten fontos az életmódváltás és az egészséges szokások kialakítása.

A WHO (Egészségügyi Világszervezet) ajánlása szerint a tinédzsereknek napi legalább egy órát kellene mozogniuk, és ez az iránymutatás egészen 20 éves korig érvényes. Az InfraslimX itt segítséget nyújthat a tinédzserek számára, hiszen az edzés nem csupán a fizikai egészségnek, hanem a kognitív képességeknek is javára válik.

A rendszeres testmozgásnak számos előnye van, beleértve az iskolai teljesítmény pozitív irányú befolyásolását. A tinédzserek számára a sport nemcsak fizikai előnyökkel jár, hanem segíti a motivációjukat, javítja az általános szellemi állapotukat és elősegíti szociális elfogadottságukat.

Az egészséges életmód már fiatal korban kiemelten fontos. Az InfraslimX nemcsak hatékony edzési eszköz, hanem a 15-colos multimédiás kijelzőjével lehetőséget teremt a tinédzserek számára is, hogy élvezettel és motivációval tegyenek az egészségükért. Az egészséges szokások és rendszeres testmozgás integrálása fiatal korban hozzájárulhat ahhoz, hogy a tinédzserek egész életük során megtartsák ezt az aktív és egészséges életmódot.

próbáld ki az ems-slimx kezelést is!

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért

AZ INFRASLIMX TELJES KÖRŰ EDZÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁL MINDENKI SZÁMÁRA, KORTÓL ÉS NEMTŐL FÜGGETLENÜL.

A gép ideális választás mindazoknak, akik szeretik a kardió edzéseket, és nyitottak az új technológiák használatára.

Az eszköz kiemelkedő előnye, hogy nem szükséges különösebb edzettséggel rendelkeznünk ahhoz, hogy használni tudjuk. A bicikli erősségét könnyedén beállíthatjuk fizikai kondíciónkhoz igazítva, és minden egyes funkciót testre szabhatunk az igényeink szerint. Az opcionális infravörös és vákuumterápia könnyedén ki- és bekapcsolható, így akkor is használhatjuk a gépet, ha ezeket az lehetőségeket éppen nem tudjuk igénybe venni.

Az InfraSlimX tervezése során különös hangsúlyt fektettek arra, hogy az opcionális funkciók maximálisan személyre szabhatóak legyenek. Ezáltal a gép használata könnyű és rugalmas mindenki számára, beleértve azokat is, akik hosszú idő után térnek vissza a testmozgáshoz. Ideális választás azoknak, akiknek a szabadban sportolás már kockázatos lenne, vagy akik ízületi és gerincproblémákkal küzdenek, és nem tudnak megerőltető sportokat végezni.

Az AZ INFRASLIMX egy olyan eszköz, amely ötvözi a hatékony edzést és a különféle terápiás lehetőségeket, így mindenki számára biztosítva a testmozgás örömét és az egészségügyi előnyöket.

A fizikai aktivitás minden életkorban rendkívül fontos, mert segít a jó életminőség elérésében, időskorban viszont kiemelt szereppel bír.

Felnőttkortól kezdve fokozatosan csökken szervezetünk állóképessége és az izomerő, de idővel a mozgások is beszűkülhetnek. Az izomállomány csökkenése és a kevésbé rugalmas ízületek és szalagok  egyensúlyi és koordinációs problémákat okoznak, amely hatására a járás bizonytalanná válhat, ettől pedig nőhet az elesések száma. Rendszeres mozgással ezek a folyamatok lassíthatók, és a betegségek kialakulása is megelőzhető. A rendszeres InfraslimX használat kedvezően befolyásolja az anyagcserét, segít a testsúly kontroll alatt tartásában, segít fenntartani és növelni az ízületi mozgástartományt, hozzájárul a vérnyomás, a koleszterin és a vérzsírok szabályozásához, csökkenti a magas vérnyomást, valamint javítja a tüdőkapacitást és az oxigénfelvételt az extra oxigén adagolásnak köszönhetően.

Azok az idősek, akik legalább heti 100-150 percet aktívan mozognak, nemcsak fizikailag érzik jobban magukat, de lelkileg is kiegyensúlyozottabbak lesznek. Míg a fiatalok bárhol tudnak mozogni, az idősek viszont már mozgásukban korlátozottak és szükségük van egy kímélő mozgásformára. Az InfraslimX-et fekvő testhelyzetben sokkal könnyebb használni, mint más edzőgépeket és a beállítások is teljesen személyre szabhatóak, így egy élsportoló és egy idős ember is tudja használni. A beépített terápiák több oldalról támogatják a test regenerációs folyamatait, hogy egészségük és immunitásuk minél jobb legyen.

KISMAMÁK KEDVENC MOZGÁSFORMÁJA: AZ INFRASLIMX A SZÜLÉS UTÁNI REGENERÁCIÓ KULCSA!

Az InfraslimX nem csupán egy hatékony edzésforma, hanem kifejezetten kismamáknak is ajánlott a szülés utáni regenerációhoz. A rendszer segítségével viszonylag rövid idő alatt növelheted teljesítményedet, és könnyebben visszanyerheted szülés előtti formádat. Fontos az egyéni igények és szükségletek figyelembevétele, így a fokozatosság elvének betartása alapvető.

Az InfraslimX tökéletesen személyre szabható, így ideális a regeneráció, közérzetjavítás, valamint a striák és narancsbőr kezeléséhez is. Az ízületek és szalagok a szülés után még idővel visszahúzódnak, és az InfraslimX kímélő mozgásformája segít a törzs stabilitásának helyreállításában anélkül, hogy túlzott terhelést jelentene az ízületeknek.

A fekvő testhelyzetben végzett InfraslimX mozgásforma különösen ízületkímélő, mivel kevésbé érvényesül a gravitációs hatás. Ezáltal csökken az ízületek és szervek terhelése, és a kellemesen meleg kabinban könnyedén végezhető tekerés. Az infrafény regeneráló hatása tovább támogatja a szervezet regenerációját, és segíti a hatékony sejtanyagcserét.

Az alacsony intenzitású edzés lehetősége teszi lehetővé, hogy a sportolás során ne kelljen aggódnod az adrenalin vagy méreganyagok hatására az anyatej összetételére. Kutatások kimutatták, hogy az adrenalin csak minimális mértékben jut át az anyatejbe, így az InfraslimX segít abban, hogy a regeneráció mellett a babádra is odafigyelj.

Az InfraslimX nem csupán egy mozgásforma, hanem egy teljes körű élmény a kismamák számára, segítve őket a fogyásban, alakformálásban, zsírcsökkentésben, valamint a striák és narancsbőr kezelésében. Legyen ez a sport, amelyet a kismamák szívesen választanak a gyors és hatékony regenerációért!