MAGYARORSZÁG, 1031 BUDAPEST, KELED ÚT 3.
Tartós fogyás az infraslimx-el

Mivel a zsírsejtek száma állandó a szervezetünkben, lokális zsírbontó kezelések, mint például a kavitációs zsírbontás, kriolipolízis (zsírfagyasztás), és a lipolézeres zsírbontás, a zsírsejtek csak ideiglenes csökkenését eredményezik. A szervezetünk ezeket a zsírsejteket 6 héten belül újraépíti, ami nem csak felesleges, hanem kockázatos is lehet, és fáradsággal jár a felépülési időszak alatt.

Ezért az Infraslimx technológia az alakformálást és gyors fogyást a hagyományos kardió mozgás segítségével éri el. Ez a megközelítés a zsírsejtek méretének tartós zsugorodásához vezet, támogatva ezzel az egészséges és tudatos életmódot. A tudatos életmód és a rendszeres, teljes testet átmozgató mozgás a legtartósabb eredményeket hozza el az alakformálás és gyors fogyás terén.

Az InfraslimX hatása miért tartósabb más alakformáló eszközökkel szemben?

Szervezetünkben a zsírsejtek száma serdülő korunk után állandó, csupán méretük változhat attól függően, hogy naponta mennyi kalóriát viszünk be és mennyit használunk fel. Amennyiben minden nap azonos mennyiségű kalóriát fogyasztunk, és azonos mennyiségűt égetünk el, testsúlyunk nem változik. Azonban, ha egy napon több kalóriát égetünk el, mint amennyit bevittünk, akkor a szervezetünk a zsírsejtekből nyeri a szükséges energiát, aminek eredményeképpen a zsírsejtek mérete csökken, így fogyást érünk el.

Bár egyénenként változik, hogy ki mennyi zsírt tud elégetni intenzív edzés során, a rendszeres sportolás által kiváló lehetőséget teremtünk arra, hogy testünk optimalizálja a zsír energiává alakítását, elősegítve ezzel az egészséges fogyás folyamatát.